Aukioloajat

Kesäaika 1.4.-31.8.

TI-PE 10 – 16

Talviaika 1.9. – 31.3.

TI 12 – 16
KE-PE 12 – 18
LA 11 – 14

Kohtaamispaikka

Tervetuloa Virikkeen kohtaamispaikkaan!

Kohtaamispaikka luo mahdollisuuden päihteettömään kohtaamiseen hyväksyvässä ja kannustavassa ilmapiirissä. Kohtaamispaikan on tärkeä säilyä paikkana, jonne tietää olevansa tervetullut omana itsenään. Vertaistuelliset keskustelut, kannustava ja hyväksyvä ilmapiiri kantavat läpi elämän vaikeissa ajanjaksoissa.

Kohtaamispaikassa on pienen budjetin pieni kahvila, jonne voit tulla muuten vaan hengaamaan kanssamme tai osallistumaan ryhmiin, retkiin ja tapahtumiin.

Kohtaamispaikassa kokoontuu Virikkeen omien ryhmien lisäksi sellaisten yhteistyökumppaneiden ryhmiä, joiden toiminta tukee Virikkeen toimintaa.

Ryhmät

Ryhmät kokoontuvat syyskuun alusta huhtikuun loppuun.

Naisten NA Lupaus -ryhmä joka viikko klo 17

E-S Ada: Neuropsykiatristen ihmisten ja omaisten vertaistukiryhmä joka kk 1. tiistai klo 17.00.

Avoin vertaistukiryhmä neuropsykiatrisesti (adhd, dysfasia, asperger) oireileville ja omaisille. Vetäjinä lääkäri Juhana Kustaanheimo ja sairaanhoitaja Tiina Luukkonen

Pelipäivä 12 – 18

Pelataan korttia, lautapelejä, shakkia ja biljardia sekä pleikkapelejä seinän kokoiselta screeniltä. Voit tuoda myös omia pelejä! Tule mukaan pelaamaan.

Masennukseen sairastuneiden vertaistukiryhmä joka toinen keskiviikko (Parittomat viikot) klo 16.-17.30

Avoin keskusteluryhmä, jossa voi jakaa ajatuksia, kokemuksia ja tuntemuksia liittyen masennukseen. Ryhmää ohjaa vertaistukihenkilöt.

Kaksisuuntaisten ryhmä   (Parilliset viikot) klo 16. – 17.30

Avoin keskusteluryhmä, jossa voi jakaa ajatuksia, kokemuksia ja tuntemuksia liittyen kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön tai skitsoaffektiiviseen häiriöön. Ryhmää ohjaa vertaisohjaaja.

NA-Ote joka viikko klo 18.15.

Suljettu ryhmä. Kokous on tarkoitettu vain addikteille ja niille ketkä ajattelevat, että heillä saattaa olla riippuvuusongelma.

Hyvän mielen ryhmä (parittomat viikot) klo 14.30 – 16.

Avoin itsetuntemustaitoja vahvistava keskusteluryhmä vaihtuvalla teemalla, jossa kokoonnutaan pohtimaan ja tekemään harjoituksia mielen hyvinvoinnin ylläpitämiseksi ja saavuttamiseksi. Ryhmässä pohditaan omia voimavaroja, unelmoidaan ja rentoudutaan. Jaetaan viimeaikojen kuulumisia. Ryhmää ohjaa Virikkeen työntekijä.

Käsityöryhmä Värkkäämö (parilliset viikot) klo 14 – 15.30

Ryhmässä teemme pieniä ja helppoja käsitöitä. Joillakin kerroilla pieni osallistumismaksu. Ryhmää ohjaa Virikkeen työntekijä.

Miesten porinapiiri (parilliset viikot) klo 14 – 15.30.

Virikkeen, Tavisten ja Miesten aseman  yhteistyössä toteutettu miesten ryhmä.

Yleinen akupunktioryhmä viiden pisteen korva-akupunktiota. Kokoontuu ajalla 11.2.-18.3.2021.

NA-Ote joka viikko klo 18.15.

Suljettu ryhmä. Kokous on tarkoitettu vain addikteille ja niille ketkä ajattelevat, että heillä saattaa olla riippuvuusongelma.

Virikekahvit joka viikko. Virike tarjoaa kahvia, teetä ja kaakaota klo 12 – 17.30. Yhteinen kahvihetki kahvileivän kera klo 14.00.

Ohjelmallinen osuus klo 14.30 – vuodenajat ja teemapäivät huomioon ottaen  (esim. asiantuntijavierailijat, leffa yms yhdessä tekemistä).

Karaoke joka viikko  klo 16 – 17.30. Kynnyksetön mahdollisuus päästä ilmaisemaan itseään karaokelaulun kautta. Soolot, duot ja isommalla porukalla. Ryhmää ohjaa Virikkeen työntekijä.

Bingo joka kuukauden ensimmäinen perjantai klo 14.30.

Toive-levyraati joka kuukauden ensimmäinen perjantai klo 15.

Sähly

Tule pelaamaan sählyä Päämajakoulun alasaliin joka viikko klo 15.30 – 17. Ryhmä on yhteistyössä Mikkelin työttömien kanssa.

Mukaan tarvitset vain sisäpelikengät. Tiedossa rentoa ja mukavaa pelailua kaikenkuntoisille.

Talviaukiolon mukaan kohtaamispaikka auki 1.9.-30.4. klo 11 – 14.  Vapaamuotoista yhdessä oloa. Kohtaamispaikassa on myös työntekijä paikalla.

NA-Ote joka viikko klo 14.30

Suljettu ryhmä. Kokous on tarkoitettu vain addikteille ja niille ketkä ajattelevat, että heillä saattaa olla riippuvuusongelma.