Kohtaamispaikka suljettu 31.3.2021 saakka

Harmiksemme joudumme toteamaan, että koronatilanteesta ja uusista rajoituksista sekä poikkeusoloista johtuen Virikkeen kohtaamispaikka on suljettuna 31.3.2021 asti. Kaikki toiminnot & ryhmät on täten peruttu.

Siirrämme toimintaamme verkkoon Zoom-alustalle, jossa on tarkoitus aloittaa Virikkeen viikkoporinat viikolla 10, tiistaisin & torstaisin klo 12. Linkki Zoom-alustalle jaetaan myöhemmin.

Virikkeellä on myös Whatsappissa toimivia ryhmiä, Hyvän mielen ryhmä sekä Veturin kanssa yhteistyössä toimiva Virvet-ryhmä. Hyvän mielen ryhmään voit liittyä ilmoittamalla asiasta Mallulle 040 161 2797 ja Virvet-ryhmään voit liittyä olemalla yhteydessä Pekkaan 044 970 3554.

Ruokakassien jako toimii normaalisti Pekan välityksellä. Tilaathan kassin aina pe-aamuun klo 10 mennessä. Kassit on noudettavissa perjantaisin klo 13 jälkeen Virikkeeltä.

Mallu lenkkeilee ja ulkoilee ympäri Mikkeliä ensi viikon tiistaista alkaen, joten hänen kanssaan on mahdollista päästä ulkoilemaan! Saattaapa ulkoilijoille olla jotain pientä makeaa ylläriäkin luvassa 😛😉
Soitellaan, viestitellään ja zoomaillaan! Olemme tavoitettavissa myös täällä Facebookissa ja Whatsappissa. Yhdessä tästäkin selvitään ❤️